"Клуб Ділових Людей", який створений у Тернополі, тепер відкриють у Вашингтоні

 

21 червня ГО «Клуб Ділових Людей» та U.S.-Ukraine Foundation (Washington DC) підписали Меморандум про співпрацю, який символізує початок підготовки до відкриття Представництва Клубу Ділових Людей у Вашингтоні (США).

Завдання майбутнього Представництва – поглиблення комунікації між американським малим бізнесом (з фокусом на українську діаспору у США) та малим бізнесом України в межах Клубу Ділових Людей.

Середньострокові цілі Представництва:

1. Створення українсько-американської бізнес-спільноти у США кількістю 2000 учасників бізнес-клубу.

2. Передача досвіду ведення малого бізнесу від провідних фахівців США для українського малого бізнесу. Створення путівників розвитку малого бізнесу в Україні на основі наявних в США технологій та досвіду.

3. Створення спільних інформаційних продуктів та проектів про українсько-американську співпрацю в сфері малого бізнесу.

4. Сприяння експортно-імпортним операціям.

5. Сприяння інвестуванню зі США в Україну та навпаки.

6. Сприяння культурному та діловому туризму Україна - США.

7. Розвиток соціальних проектів, які покликані популяризувати Україну в США, розвивати малий бізнес в Україні, сприяти розвитку молоді в Україні, побудові демократії і соціального суспільства в Україні.

- Клуб Ділових Людей прагне побудувати ефективний «місток» для співпраці американського та українського малого бізнесу, – відзначий Голова Клубу Микола Савуляк.

За його словами, така співпраця розвиватиме Україну як сильну європейську державу шляхом розвитку малого бізнесу та побудови громадянського суспільства в країні на основі етики та національної ідеї.


Оксана Пілат

Опис відсутній


Читайте також