Дитина плакала через батька, - міліціонери затримували чоловіка на очах в дитини (відео)

Дитина плакала через те, що її тато матюкався, а сусіди, які захищали жителя вулиці Симоненка від міліції, просто не знали всіх обставин події, - переконують тернопільські правоохоронці. Міліціонери фактично заперечують свідчення очевидців і кажуть, що діяли законно.
Нагадаємо, 20 червня близько 17 години тернополянина затримували міліціонери за те, що він пошкодив чуже авто. Чоловік, який хотів виїхати з двору на своїй "Шкоді", не зміг цього зробити, бо його з обох боків затиснули водії "Жигулів" та не хотіли звільнити дорогу. Очевидці стверджують, батьку дворічної дитини довелось власною "Шкодою" розпихати автомобілі, щоб виїхати. Втім, міліціонери кажуть, що тернополянин навмисно пошкодив чуже авто, а ДАІшників обматюкав.
- Працівники ДАІ запропонували громадянину надати пояснення з приводу автопригоди. Однак, тернополянин відмовився, сипав нецензурщиною та погрозами водієві, пасажирам «Жигулів», спровокував плач малолітньої дитини, не виконав законних вимог правоохоронців, - кажуть в УМВС у Тернопільській області.  -  Зважаючи на неадекватну поведінку водія, працівники ДАІ викликали на допомогу слідчо-оперативну групу з Тернопільського міського відділу внутрішніх справ.
Правоохоронці запевняють, водій "Шкоди" скоїв ДТП та відповість згідно закону. Втім, мешканці будинку кажуть, що закон порушували саме чоловіки з "Жигулів", а міліціонери волокли чоловіка на очах в дитини.
- В 23:54 приїхали якісь невідомі люди на машині "Лада-універсал" чорного кольору. Матюганились, хотіли спровокувати чоловіка на бійку, якого хотіла забрати наша доблєсна ментура!!! Вночі були знов, повиходило багато мешканців двору. Ці молодики після 45хвилинної суперечки поїхали. Наскільки відомо, ці молоді, мягко кажучи, поганці, недавно посилились в цьому дворі. Тепер їхній кремовий жигуль всі запамятали та спокою від цілого двору їм точно небуде!!! Впали шмаркачі дуже низько, іншим словом як, Бидло, їх тяжко назвати!!! - пише на ДОБІ тернополянин Роман.
Роман СНІДАНКО

Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також