Адвокат та суддя з Франківська їздили в Тернополі з підробленими документами на машину

У Тернополі виявили автомобіль VW Golf, водій якого мав підробленні документи на транспортний засіб. Помітив машину, яка дивно пересувалася по місту, тернополянин Андрій Деркач. Чоловік викликав поліцію.

Про це він розповів журналістам "ДОБИ". За словами очевидця, в автівці було троє людей: двоє чоловіків і жінка. 

— Машина на Чернівецькій реєстрації! Водій — адвокат, пасажир — суддя, обоє франківські, — каже Андрій Деркач.

Відомо, що машина вже знаходиться у міському відділі поліції, і вже підтверджено факт підробки документів на транспортний засіб.

— Сьогодні близько 5:30 ранку, мною був помічений автомобіль VW Golf, який рухався біля залізничного вокзалу з увімкненим дальнім світлом фар! Після цього я помітив, як це авто дивно пересувається по місту, у мене виникла підозра, що водій даного ТЗ перебуває в стані алко, або нарко сп'яніння. Після чого я повідомив патрульну поліцію, щоб перевірити мої припущення! Дане авто було зупинене в районі автовокзалу, після чого виявилось, що є підозра на підробку документів на ТЗ. Та особи, які були в машині не погоджувались з твердженнями інспекторів та почали здійснювати тиск на інспекторів, у тому числі було пред'явлене ПОСВІДЧЕННЯ СУДДІ! Даний факт є зафіксований на нагрудну камеру поліцейських, — написав про подію у "Фейсбуці" Андрій Деркач.

За його словами, факт керування в стані сп'яніння не підтвердився.

 

 

 


Юлія Швець

Опис відсутній


Читайте також