Двох мешканців Тернопільщини звільнили з полону бойовиків

10801908_712783125477987_8732836247280486304_nЗ полону бойовиків вчора звільнили 146 полонених громадян України, серед них є мешканці Тернопільщини.Визволено бійців добровольчих батальйонів, Національної гвардії, волонтерів та цивільних, з якими сьогодні вночі зустрівся Президент України.

- У мене, як у Президента, як у простого громадянина, серце переповнюється радістю за те, що ви, як я й обіцяв, Новий рік зможете зустріти з родинами і бойовими побратимами», - сказав Глава держави, повідомляють у прес-службі Президента України.

Список звільнених громадян України розміщений на офіційному сайті СБУ.

Загалом, згідно мінських домовленостей, проведених 26 грудня, обмін полонених мав відбутись у форматі 225 сепаратистів на 150 громадян України. Про звільнення ще чотирьох полонених повідомив в себе на сторінці у Фейсбуці радник заступника Міністра оборони України Василь Будик.

- Без обміну забрали ще чотирьох хлопців. Троє з 80 аеромобільної і один цивільний, - зазначив Василь Будик.

Як повідомили кореспонденту Доби в тернопільському Центрі пошуку полонених, зниклих безвісти та загиблих воїнів АТО, двоє звільнених уродженці Тернопільської області. З полону бойовиків звільнили Полянка Олександра – уродженця Кременця, капітана 51-ї бригади ЗСУ, проживає у місті Володимир-Волинський. А також добровольця батальйону «Донбас» Кушніра Сергія з міста Підволочиськ.

Назарій НАДЖОГА


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також