ДТП у Тернополі: дружина "автомайданівця" врізалась у "Форд", чоловік приїхав з погрозами (Фото)

Дружина тернопільського автомайданівця Володимира Мартинова за кермом Suzuki grand vitara днями влаштувала ДТП у Тернополі. Виїжджаючи з бокової вулиці, не пропустила Ford, що рухався по головній. Від удару легківку розвернуло в інший бік, пасажирка отримала травми, з якими у лікарню її забрала швидка. За кермом автівки Ford перебував мешканець Дніпропетровська разом зі своєю сестрою.

Як розповідають очевидці, жінка навіть не вийшла з машини: "Зараз приїде мій чоловік і розбереться". Чоловіком виявився активіст ГО «Автомайдан Тернопіль», який приїхав за кілька хвилин на позашляховику з написом "Слава Україні", та почав погрожувати постраждалим. Про ситуацію розказує водій "Форда" Олег Широв.

— Жодної проблеми не було б, але реакція чоловіка винуватиці вразила, — розповідає Олег Широв. — він приїхав на місце аварії і замість того, щоб запитати, як усе було, почав з того, що постраждала в ДТП накричала на його дружину. Почав не з вибачень, а з погроз, що подасть до суду за образу своєї дружини. 

За словами гостя міста, автомайданівець відразу відмовився відшкодовувати збитки, пославшись на те, що його авто теж постраждало. Але, каже пан Олег, у тій ситуації достатньо було простого "Вибачте".

— Чоловік представився активістом ГО «Автомайдан Тернопіль». На автомобілі написано "Слава Україні", а поводив себе так, як мажор. як можна так поводитись, прикриваючись інтересами майдану? — говорить пан Широв.

Сестра Олега Широва у ДТП отримала струс мозку та забої плеча, руки і ноги, такі висновки експертизи. Втім, жінці, яка тиждень лікувалась після ДТП, не дали навіть легких тілесних
ушкоджень.

Водій "Форда" каже, що ремонт машини обійдеться десь у триста доларів, також були витрати на лікування постраждалої в ДТП, не кажучи вже про погрози і моральну шкоду, адже автомайданівець звинувавтив гостя Тернополя, ніби-то він спеціально влаштував ДТП і вимагає в нього гроші, а сестру взагалі назвав аферисткою. Утім, каже пан Олег, у слідчих навіть не виникало сумнівів у тому, хто насправді вчинив ДТП.

— Зараз ми змушені звертатись до суду, адже наслідки ДТП вилились у кругленьку суму. Мав повертатись додому, а тут таке... Не можу навіть повернутись, бо вже і нема чим їхати, — констатує Олег.

Володимир Мартинов спілкуватись з постраждалими відмовляється, слухавки не піднімає. 

— Останній раз бачились у слідчого. Слідчий тоді вирішив, що автомайданівець  компенсував принаймні частково вирати, але так не сталось... Шкода. З якою думкою про тернопільський "Автомайдан" зараз повертатись на Схід... невже з "автомайданівцями" треба судитись, як з мажорами?

ДОБА звернулась за коментарями і до Володимра Мартинова, втім, поки він не відповідає.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також