Черговий тернопільський губернатор пообіцяв світле майбутнє аеропорту (підбірка архівних цитат)

Працівникам тернопільського аеропорту повернуть понад мільйон зарплатних боргів, а тернополяни скоро зможуть напряму літати з свого міста в Туреччину та Іспанію. Таку перспективу намалював вчора журналістам голова Тернопільськох обладміністрації Валентин Хоптян.

― Тернопільський аеропорт буде одним із кращих в Західній Україні, - висловив переконання голова обласної державної адміністрації. Варто зазначити, що подібні обіцянки давав кожен з попередніх губернаторів Тернопілля. Один з них – Ярослав Сухий навіть запустив рейс до столиці, однак він закрився через нерентабельність. Пропонуємо читачам підбірку цитат губернаторів на рахунок аеропорту:

  •  Найближчим часом відбудеться підписання та нотаріальне завірення угоди щодо аеропорту. І це мене тішить, ― Іван Стойко, 10 травня 2006 р.
  • Вже розпочато передпроектні роботи, спрямовані на визначення оптимальної моделі реконструкції та подальшого використання аеропорту, з врахуванням міжнародних вимог. Також напрацьовуються пропозиції щодо фінансування проекту. Частину коштів планується залучити за рахунок іноземних інвесторів, іншу частину - з внутрішніх резервів., ― Юрій Чижмарь, 10 квітня 2008 р.
  • Я наполягаю, аби вартість квитка до Києва була меншою 500 гривень. Щоб перевезення себе окупили, потрібно не менше трьох рейсів на тиждень. Зараз ми ведемо мову про початок перевезень, – Михайло Цимбалюк 08 жовтня 2010 р.
  • Перед тим, як запустити рейс на аеропорту ми усе прорахували. Впевнений, що наші рейси будуть рентабельними. Тут багато залежить і від нашого з вами патріотизму. ― Ярослав Сухий 3 червня 2010 р.
  • Тернопільський аеропорт повинен працювати. Область зацікавлена в тому, щоб тут можна було приймати авіарейси, - Валентин Хоптян. 24 квітня 2012
  • Ми не робимо гучних заяв на рахунок аеропорту, а щоденно займаємося вирішенням конкретних справ, ― Валентин Хоптян 17 липня 2012

Павло ВОЙТКІВ  


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також