Бійки, вата, сльози та крики: "Ганьба". Концерт Лободи в Тернополі не розпочався вчасно (ВІДЕО)

Концерт Світлани Лободи, який мав початись в Тернополі дві години тому не почався вчасно. Прихильники понад дві години чекають біля концертного залу. 

— Звірство, — так прокоментувала продюсерка співачки Нателла Крапівіна на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, активісти "Самооборони майдану Тернопільщини", "Правого сектору" та інших громадських організацій перед концертом пропонували Лободі висловити свою підтримку воїнам АТО і засудити анексію Криму та агресію Росії. За словами активістів, Світлана Лобода відмовилась це зробити.

Як повідомляв головний "самооборонівець" Іван Ковалик, він хотів подарувати Лободі квіти, подякувати за приїзд до Тернополя і попросити висловити позицію, але його до співачки не пустили.

— Друзі, в зв'язку з безперервними погрозами, з висунутим ультиматумом і з тим, що в Тернопіль поступово стягуються нові, нікому невідомі представники радикальних сил, про що нам повідомляють співробітники поліції, які, впевнена, сьогодні відстоять з честю і гідністю нашу свободу, я прийняла рішення постити все що відбуватиметься під час концерту. Ми всі сподіваємося на успішний результат вечора, — написала вона на своїй сторінці.

Як повідомляє з місця події Сергій Балуцький, присутні в коридорі кричать Лободі: "Вата. Ганьба". Співачці передали пачку вати. Згодом агресивно налаштовані фанатки Лободи почали сутички, обматюкали активістів і почали шарпанину. Втихомирювали усіх поліціянти.

Згодом виступ таки розпочався. Сотні людей, які прорвались в зал, слухають Світлану Лободу.

 


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також