Більше 500 тернополян прийшли на "День кар'єри" у "Перемогу". Фото

Роботу у відомих ІТ-компаніях, ресторанах та на підприємствах пропонували тернополянам на "Дні кар'єри", що в Українському домі "Перемога". Захід відбувається щорічно для того, аби молоді люди змогли визначитись із майбутньою роботою, а компанії знайти собі фахівців.

Відомо, що вчора захід відвідало більше 500 учасників. 

— Цього року "День кар'єри" ми проводимо не лише в Тернополі, але й у інших великих містах країни. Зокрема, у Львові, Дніпрі, Ужгороді, Луцьку. Також вперше подібний захід відбудеться у Гусятині, Кременці, Бережанах, Чорткові. Скажу, що проект спрямований на підтримку молоді, а також внутрішньо переміщених осіб. Тут кожен учасник зможе поспілкуватись з роботодавцем і безпосередньо залишити резюме. Також для присутніх ми вперше вирішили провести ряд лекцій, семінарів та майстер-класів. Родзинкою цих заходів є те, що проводять їх відомі та успшіні люди і тренери. Усі заняття є безкоштовними, - розповів ДОБІ керівник Всеукраїнського проекту «PROFIT DAY» Святослав Абрам'юк. 

Нових людей у свою компанію під час "Дня кар'єри" шукали працівники компанії FORTE Group. Міжнародна компанія пропонує тернополянам зарплату від 250 доларів та професійний розвиток.

 — Компанія займається тестуванням програмного забезпечення. На даний момент в нас є офіс в Тернополі, де вже працює близько 100 людей. Також маємо офіс в Чикаго і Мінську. Колектив складається, переважно, з молодих та активних людей, які мають зацікавленість в сучасних технологіях, прагнуть розвивати свою англійську та дізнатись більше про світовий IT ринок. Працюємо з 12:00 до 20:00. Проте, ті, хто хоче працювати з нами повинні знати хоча б на мінімальному рівні англійську мову, базові знання в мові програмування. Свої резюме англійською мовою можна надсилати на ubashniak@4teco.com - розповіла представниця компанії Тетяна. 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також