Про це повідомив заступник командира батальйону з тилу підполковник Ігор Дрозд. За його словами у базовому таборі та на блок-постах розгорнуті пункти польового харчування. Організований своєчасний підвіз продуктів до батальйону територіальної оборони. — Особовий склад батальйону забезпечений гарячою їжею три рази на добу. У польових умовах їжу для військовослужбовців готують з м'ясних та рибних консервів, різних круп та макаронних виробів. Передбачені страви з овочів, подається гарячий чай, компот, твердий сир, печиво тощо, — зазначив підполковник Ігор Дрозд. Також на солдатський стіл подається і харчування із продуктів, які надають у якості благодійної допомоги різноманітні волонтерські організації та небайдужі громадяни. Для унеможливлення харчових отруєнь серед військовослкужбовців особлива увага звертається на якість продуктів та терміни їх зберігання, санітарно-епідемічний стан місць та приміщень приготування їжі.