"Автор" копняка Левус скаржиться, що змерз через Тернопільського регіонала Федика

Координатор Громадської Ініціативи “Оновлення країни”, "автор" копняка регіоналу Андрій Левус призначив побачення Павлу Федику, якого копнули в дупу у Зборові. Втім, регіонал на зустріч не прийшов, Левус скаржиться, що чекав його годину і дуже змерз, через це залишить Федика на волю психіатрів.

Нагадаємо, інцидент мав місце на одному патріотичному віче з копняком керівнику фракції Партії регіонів в Тернопільській облраді Павлу Федику. Далі регіонал Федик та Левус з'ясовували стосунки через ЗМІ і коментарі в соцмережах. Як повідомив Андрій Левус, він особисто запрошував пана Федика 6 вересня о 21:00 на розмову віч-на-віч. Зустрітись пропонував біля села Великий Ходачків. Проте, відомий «козак» на зустріч так і не прийшов, натомість запросив Левуса зустрітись сьогодні.  

- Пан Федик - регіонал-підсрачник, кинув якийсь виклик через Інтернет. Вчора я запропонував йому зустрітись на нейтральній території, без МВС та оперативних камер. Промерз годину на місці зустрічі даремно. Очевидно Федик хоробрий лише під наглядом міліції. Оскільки часу маю тепер обмаль, залишаю його на волю Бога і психіатрів», - так прокоментував відсутність регіонала на зустрічі Левус.
Роман СНІДАНКО

Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також