16 тисяч переглядів набрало відео перепалки поліцейського і водія в Тернополі (ВІДЕО)

У ютубі продовжують обговорювати відео перепалки водія та тернопільського полісмена. Наразі запис набрав вже 16 тисяч переглядів. Випадок трапився на вулиці Патріарха Мстислава. 

Поліція зупинила водія, щб провести профілактичну бесіду стосовно того, що той розмовляв під час руху по телефону. Проте, водій теж звинуватив поліцію у тому, що полісмен порушив правила руху і висунув звинувачення безпідставно. 

- Скажу вам так! Щоб усі зрозуміли! Їду собі нікого не чіпаю і ось полісмен порушує ПДР. Зробив йому зауваження, що він полісмен і негодится йому так їздити, що робить полісмен - починає мене переслідувати хвилин 15, побачивши, що я їду без порушень ПДР, він придумав байку про телефон і моя думка, що Україна повинна знати, куда ідуть податки, на яких недолугих правозахисників, які самі не знають прав, а якщо комусь подобається такі полісмени, то можуть і надалі мене критикувати, - написав коментар до відео водій. 
 
Натомісь інші користувачі звинуватили у конфлікті самого водія.
 
- Дивлячись на відео полісмен поводив себе дуже культурно і стриманно, на відмінну від водія, - зазначає користувач під ніком goldewl.
 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також