На Тернопільщині, через псевдоворожку жінка втратила 180 тисяч гривень

Жителька Чорткова, довірившись «ворожці», яка начебто взялася знімати пороби, втратила 180 тисяч гривень. Про це повідомили на сайті поліції Тернопільської області.

"За попередньою інформацією, 21-річна дівчина в соціальній мережі знайшла оголошення про зняття поробів. Вона одразу написала до так званої провидиці та домовилася про проведення сеансу. Пообіцявши розв'язати всі проблеми, «ворожка» протягом кількох тижнів дурила жертву і виманювала в неї гроші для ритуалів. Жінка кількома платежами перерахувала "помічниці" 180 тисяч гривень",  йдеться у повідомленні поліції.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження згідно з ч. 3 ст. 190 КК України (шахрайство, вчинене в умовах воєнного стану, що завдало значної шкоди потерпілому). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

"Правоохоронці встановлюють особу зловмисниці та нагадують, що так звані «ворожки» і «екстрасенси» – це авантюристи, які впливають різними способами на людей та залякують вигаданими проблемами",  йдеться у поліції.


Оксана Кучма

Опис відсутній


Читайте також