У п’ятницю на дорогах Тернопільщини трапилося дві ДТП з потерпілими

У Хоросткові нетверезий водій спричинив аварію за участі чотирьох автомобілів, а поблизу села Угринь не розминулися дві машини однієї марки. Обидві аварії трапилися у Чортківському районі. Про це повідомили на сайті поліції Тернопільської області.

"У Хоросткові водій, який перебував за кермом автомобіля марки «Skoda Octavia» у нетверезому стані, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з мікроавтобусом марки «Opel Vivaro». Після чого в’їхав ще у два автомобілі, які були припарковані на узбіччі. У результаті аварії травми отримав водій мікроавтобуса",  йдеться у повідомленні поліції.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

"Цього ж дня ще одна ДТП з потерпілими трапилася неподалік села Угринь. За попередніми даними, водій автомобіля марки «Volkswagen Passat», виїжджаючи з другорядної дороги, не надав переваги в русі водію іншого автомобіля тієї самої марки, який рухався головною дорогою. У результаті зіткнення травми отримали двоє осіб – водій одного автомобіля та пасажирка з іншого авто",  йдеться у поліції.



Оксана Кучма

Опис відсутній


Читайте також