Тенденції в жіночому взутті, які допоможуть виглядати стильно 2024 року

Нова пара взуття може покращити зовнішній вигляд вашого образу, чи то додавання акценту до вашого ансамблю або створення більш нейтральної основи. У якому б стилістичному таборі ви не знаходилися, у 2024 році з'явиться низка трендів, які підійдуть вашому гардеробу. Але з чого розпочати?


Мікро-підбори

Так само, як останні роки були ознаменовані ерою міні-гаманців, 2024 рік принесе з собою туфлі на низькому каблуку як новий мікротренд. Такий наднизький силует можна застосувати до босоніжок, мюлі, черевиків тощо, а це означає, що деталь залишиться з нами як мінімум до грудня. Мініатюрний каблук все ще додає висоти та покращує поставу, але при цьому залишається зручною та практичною альтернативою шпилькам для активної жінки.

Сітчасті матеріали

Те, що спочатку було основним матеріалом для топів та суконь у торішніх вбраннях для вечірок Y2K, у 2024 році мігрує у сферу взуття. Тут сітка використовується у вигляді більш шовковистих, легких матеріалів, ефектних накладок та витончених деталей. Найбільш примітними на подіумах були сітчасті туфлі та ефектні черевики з дихаючої тканини.


Черевики, що облягають

Незалежно від того, чи носите ви ботильйони до щиколотки або віддаєте перевагу чоботам до стегна, виберіть модель, що облягає ногу. Бренди пропонують подібні моделі у різних колірних рішеннях: від синього до помаранчевого та білого, тоді як елегантні чорні версії, як завжди, випромінюють досконалу розкіш. Порада від професіонала: еластичний водостійкий трикотаж – простий та практичний спосіб відтворити цей образ у реальному житті.

Силуети з напуском

Якщо щільна посадка не для вас, є альтернативні стилі черевиків, чобіт, ботфортів, які набирають популярності з такою ж блискавичною швидкістю. Широка халява з напуском чудово виглядає у поєднанні з міні-сукнями та суперактуальним стилем «без штанів».

Босоніжки-стрінги

Якщо говорити про літнє взуття, то безперечним фаворитом стане мінімалістична модель, що спереду нагадує звичайні в'єтнамки. Незалежно від того, чи вибираєте ви щось плоске і просте або віддаєте перевагу більш прикрашеному силуету з ремінцями, наступного року сандалії-стрінги стануть відмінним вибором для всіх.


Сліпучий білий

Експерти вже визначили білий колір як домінуючий, і взуття не є винятком. Привабливі моделі від іменитих дизайнерів доводять, що все, від туфель з гострим носком до масивних лоферів, кед та мюлі, сяятиме білизною. Цей чистий відтінок, безумовно, впадає у вічі і освіжає будь-який аутфіт.

Зав'язки та банти

Відсутність зав'язок у сукнях колекцій весна-літо 24 на користь силуетів без бретельок зовсім не означає, що вони повністю зникли. Балетки, туфлі Мері Джейн і сабо тепер застібатимуться на щиколотці за допомогою бантів і зав'язок, а деякі виробники додають анклети до своїх плетених сандалів.

Відкриті пальці

Ця тенденція допоможе вам придбати ідеальне взуття для перехідного періоду, щоб орієнтуватися у мінливих сезонах 2024 року. У колекціях весна-літо були представлені різні рівні відкритості: від туфель-човників з мінімальними вирізами до прорізів, що оголюють більшу частину стопи.

Зміїний принт

Створення образів з тваринним принтом вимагає певної міри сміливості у моді, особливо коли цей принт запозичений у змії. Але дизайнери полегшують завдання, створюючи стримані стилі, які в новому році будуть швидше нейтральними, наприклад, взуття у відтінках коричневого та бежевого кольорів.

Огляд трендів вкотре доводить, що підходящий варіант знайдеться для шанувальниць будь-яких стилів. Якщо ви надихнулись ідеями для шопінгу, за якісними виробами і вигідними цінами запрошуємо до інтернет-магазину «Міратон».






Наталка Паламарчук

Опис відсутній


Читайте також