На Тернопільщині житель Чорткова незаконно вирубував дерева

Чоловік приїхав до батька у село Киданці Бучацького громади і вирішив заготовити дрова. Місце для порубки знайшов за сусідським городом. Про це повідомили на сайті поліції Тернопільської області.

До співробітників відділення поліції у місті Бучач звернувся житель с. Киданці про те, що за його земельною ділянкою сусіди зрізають дерева. 

"Слідчо-оперативна група.задокументувала факт незаконної порубки дерев. Загалом було зрізано одинадцять верб та вільх на території, що належить Бучацькій громаді. Ані чоловіка, котрий рубав дерева, ані знаряддя з допомогою якого він це робив, на місці не було. Лише поскладані зрубані колоди",  йдеться у повідомленні поліції.

Поліцейські встановили, що до незаконної порубки причетний 58-річний житель Чорткова. Щодо чоловіка розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 246 ККУ (незаконна порубка дерев або чагарників у лісах, захисних та інших лісових насадженнях, перевезення, зберігання, збут незаконно зрубаних дерев або чагарників, що заподіяли істотну шкоду).


Оксана Кучма

Опис відсутній


Читайте також