Топ-5 підказок: як користуватися феном-щіткою

Величезна кількість приладів для краси, які доступні сучасним жінкам, звичайно, роблять їхнє життя простіше. За допомогою фена-щітки гарну зачіску можна зробити самостійно, не витрачаючи час і гроші на салон краси. Цей пристрій має насадку у формі щітки браш, яка обертається під час укладання, сушить волосся та надає йому бажану форму. Він може замінити фен, праску для волосся, плойку та бігуді. 

Як правильно користуватися феном-щіткою

Фен-щітка — це ручка, в якій є маленький двигун для обертання щітки й роботи фену та нагрівальних елементів. Насадка має форму щітки з невеликими отворами. Через них тепле повітря рівномірно сушить волосся, одночасно придаючи йому бажану форму. 

Топ-5 підказок, як користуватися феном-щіткою:

  1. Перш ніж використовувати пристрій, дайте волоссю трохи підсохнути. Потім розчешіть його. Перед укладанням волосся нанесіть термозахист.
  2. При проведенні процедури спочатку обробіть корені, а потім поступово переходьте до кінчиків. Фен-щітку необхідно тримати під прямим кутом.
  3. Не варто підіймати пристрій занадто високо, це допоможе виглядати прядкам більш природно.
  4. Користуйтеся принципом: чим довше волосся, чим більше повинні бути потужність пристрою і діаметр щітки. Краще якщо ваш прилад матиме різні швидкості потоку та температури обдуву гарячим, теплим і холодним повітрям. 
  5. Оскільки великі прядки погано піддаються укладанню та є ризик пересушити їх, краще виділяти маленькі пасма для сушіння. Для цього доцільно розділити весь обсяг волосся на зони для подальшого просушування. Так, коли ви закінчите з пасмами біля лоба, перейдіть до потилиці. Виконайте аналогічні дії з волоссям з боків.

Звертайте увагу на комплект фена-щітки. Добре в ньому мати не тільки браш, але й щипці, інструменти для спірального укладання та інші корисні доповнення.

Види укладок з використанням фена-щітки

За допомогою різних насадок фена-щітки можна витягувати волосся та завивати локони. Прилад дозволяє скоротити час на приготування до виходу у світ внаслідок одночасної сушки та укладання.

Як укладати щіткою коротке волосся

Вибираючи фен-щітку для короткого волосся, рекомендуємо зупинити вибір на моделях з невеликою тонкою насадкою, на якій фіксувати короткі пасма буде значно зручніше. Для більш тривалого збереження зачіски, користуйтеся засобами для укладки та обробки кінчиків. Після завершення процесу сушки та укладки девайсом, обробіть прядки холодним повітрям, розділяючи їх рукою. Обов’язково дотримуйтесь правил безпеки та тримайте прилад на достатній відстані від голови.

Секрети використання щітки для довгого волосся

Перед початком випрямлення довгого волосся треба його трохи підсушити. Дали дійте наступним чином:

  • для зручності готуйте усі потрібні перукарські затискачі та шпильки;
  • розділяйте волосся на декілька секцій (маківку, скроні та потилицю) та фіксуйте їх затискачами, як при сушці звичайним феном;
  • вивільняємо пасма розміром 2—3 см з потилиці, накручуйте їх на щітку, зафіксувавши на декілька секунд;
  • далі слід обережно витягнути волосся, повільно рухаючи прилад від коріння до кінчиків;
  • після потилиці таким же чином витягніть пасма на скронях та маківці.

Якщо ви хочете завити локони, то це можна зробити, накрутивши пасмо на щітку і затримавши його на трохи більший час, а потім акуратно звільнивши без витягання. Для більш тривалого ефекту таку укладку можна зафіксувати лаком для волосся.

Використання фена-щітки для укладання каре

Щоб укласти зачіску каре, треба витягнути волосся, зберігши об’єм, а потім трохи підкрутити у середину кінчики. Такого ефекту можна досягти, використовуючи щітку великого діаметра. Порядок дій при цьому такий:

  • розділіть волосся на два шари;
  • укладання починайте з верхнього шару пасм, витягуючи їх по півколу;
  • спочатку треба підсушити коріння, а потім переходити до кінчиків та потроху підкручувати їх;
  • прилад треба тримати під прямим кутом до голови;
  • не забувайте використовувати термічний захист.

Як бачимо, фен-щітка значно розширює можливості зробити класну зачіску в домашніх умовах. Компанія Ksuu Store пропонує величезний вибір приладів для догляду за волоссям за допомогою яких ви будете виглядати як після візиту до салону краси.

3578 збп


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також