Олександр Богомол пообіцяв допомогти чортківчанам

21 лютого з робочим візитом у Чорткові побував керівник Головного управління Національної поліції краю Олександр Богомол. Найперше полковник поліції провів особистий прийом громадян.


Невдоволення розслідуванням кримінальних проваджень, питання незаконного будівництва, порушення у сфері приватизації одного з найбільших підприємств району, невиплата коштів акціонерам – з цими питаннями прийшли до керівника поліції жителі району та міста. Олександр Богомол відібрав у людей заяви та скерував їх у відповідні служби та підрозділи поліції, аби посприяти у їх вирішенні.

З вимогою про перерахунок пенсій звернулися декілька колишніх співробітників поліції. Люди переконані, що їм невірно провели обрахунок соціальних виплат, не врахувавши доплати за особливі умови служби. Полковник поліції пообіцяв взяти на особистий контроль ці прохання. 

Після особистого прийому громадян відбулася нарада з особовим складом. Головна вимога керівника - дотримання дисципліни та законності а також покращення рівня розкриття злочинів.
Свої зауваження щодо роботи підрозділів поліції превентивної діяльності Чортківщини висловив заступник начальника ГУНП в області Михайло Білецький.
Керівництво управління також провело зустріч з ветеранами органів внутрішніх справ Чортківщини



Ольга Фірман

Опис відсутній


Читайте також