Сплав Дністром для людей на візках: у мандрівника та активіста зародилась ідея

Перший сплав для тих, хто пересувається на інвалідних візках, організують на Тернопільщині. Така ініціатива народилась в мандрівника з Тернопільщини Бориса Гори та громадського активіста Івана Космини. 

Іван кілька років на візку. Його паралізувало після нещасного випадку. Його історію читайте у матеріалі: "Хлопці приходили до мене і везли на візку на майданчик" - Іван Космина.

— Сьогодні був позитивний день, адже я почав втілювати в реальність свій черговий експеримент над собою, в якому хочу довести, що інвалідність це не кінець життя. Напевне багато хто з моїх ФБ-друзів впізнали на фото цього щирого, хорошого і позитивного бороданя Бориса Гору, який посвятив своє життя мандрівкам і зі всіх сил намагається показати нашому українському народові, яка красива наша держава, яка красива в нас природа, річки, печери, ліси. Якщо ми більше почнемо цим цікавитись і побачимо цю красу, яку створив Бог, то, можливо, не дозволимо все це знищити. З Борисом познайомився в мережі ФБ і давно спостерігаю за його діяльністю, саме тому вирішив запропонував йому організувати сплав для людей з інвалідністю, які пересуваються за допомогою коляски. Такого досвіду в екскурсовода ще немає, саме тому він приїхав сьогодні до мене, щоб обговорити деякі деталі мандрівки, — написав Іван на сторінці у facebook.



Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також