У міській раді Тернополя розповіли, куди звертатись у випадку поборів та тиску в школі

Тернополяни анонімно скаржаться на проблеми у міських школах. Зокрема, на сайті міської ради у розділі "Питання-відповіді" знову з'являються повідомлення про збори коштів на ремонти та заміну вікон. 

Підкажіть, будь ласка, куди звертатись у разі поборів та тиску в школі. А саме збору коштів на ремонт та заміну вікон та дверей у школі. Також цікавить, як отримати доступ до звітів по бюджету навчального закладу та звітів про їх використання,  написав тернополянин Степан. 

У міській раді кажуть, що в закладах освіти міста заборонений примусовий збір коштів батьків і радять звертатись із скаргами в управління освіти і науки.

Якщо Вам відомі такі факти, просимо звертатися в управління освіти і науки Тернопільської міської ради за адресою: б-р Шевченка, 1 (тел.. 525694, 525692),  зазначили у міській раді. 

Також, як повідомили у мерії, до 1 грудня 2017 року всі школи повинні були оприлюднити на сайтах закладів інформацію про перелік товарів, робіт і послуг, отриманих за державні кошти та як благодійна допомога, із зазначенням їх вартості. У разі відсутності сайту закладу ця інформація буде висвітлена на сайті управління освіти і науки ТМР. 




Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також