16-й номер на завершення 2016-го: в Тернополі презентували новорічний номер журналу CITY LIFE. Фото

З танцями, квітами, та новорічною шоу-програмою презентували у Тернополі свіжий номер глянцевого журналу CITY LIFE. Власниці журналу кажуть, що хоч рік був не зовсім простий, але закінчується він вдало. За цей час на сторінках журналу встигли розповісти про успішних бізнесменів та новинки світу моди, незвичайні мандри та кулінарні секрети. За рік журнал збільшив кількість сторінок і продовжує розвиватись.

Співвласники журналу Тетяна Шершун та Мар'яна Балабан кажуть, що на презентаціях журналу традиційно збираються друзі й партнери глянцевого видання.

— Ми закінчуємо 2016-ий і символічно, чисто випадково, презентуємо 16-ий номер журналу. Особливий він тим, що ми вийшли на серйозний рівень, на обкладинці — відомі юристи "Гловак і Партнери". Щодо наповнення: є постійні рубрики, які стараємось наповнювати, — говорить головна редакторка журналу Мар'яна Балабан.

Презентація журналу була таким собі й новорічним корпоративом для клієнтів, друзів, рекламодавців та партнерів CITY LIFE, на заході були присутні дві з половиною сотні людей.

— Тут наші всі друзі, всі партнери, тому в нас вийшов загальний корпоратив для всіх, — зазначає Тетяна Шершун.

Якщо ж аналізувати рік, то він виявився не зовсім простим.

— Рік був високосним, цим все сказано, — сміється Мар'яна Балабан, — з крадіжками ноутбуків, ми пішли в мінуси. А от нині думали, що буде презентація без журналів. Дзвонить Таня і каже що журнали ще в Києві, бо вони на "Новій пошті" не помістились в машину. Але нічого, ми все пережили. Рік був насичений, продуктивний, з новим колективом, з новими проектами, у 2016-му році стартував Віденський бал і буде він у 2017-му році, бізнес-сніданки запустили. Крім того, збільшили кількість сторінок зі 100 до 140, — розказує Мар'яна Балабан.

Про те, як почав працювати з журналом, пригадує відомий кухар Сергій Головайчук.

— У 2015 я познайомився зі співвласницями журналу CITY LIFE. На той момент я вже був ведучим у своїй авторській кулінарній програмі "Страва від шефа". За журналом я спостерігав з 2014 року, він мені дуже сподобався, для мене це було щось нове та цікаве, я був приємно вражений тим, що у Тернополі є такий хороший якісний глянцевий журнал. Я дуже люблю кулінарію та цікавлюся кухнями світу, однією з моїх улюблених кухонь є французька. Якось я зустрівся з Мар'яною та сказав, що хотів би спробувати себе у ролі ведучого кулінарної рубрики, показав їй свою статтю про французьку кухню і ми домовились про співпрацю, — розказує автор кулінарної рубрики, Сергій Головайчук.

У новому році колектив журналу бажає читачам більше злагоди та порозуміння.

— Побажаємо миру, добра, щастя, побільше тернополянам добродушності в серці. Не воюйте, не будьте розлючені один на одного, для чого це? Можна ж один одному помагати. Бажаємо друзів таких, як у нас. А ще, звісно, стабільного курсу долара, — посміхаються співвласниці журналу.

Власниці журналу разом із обличчями з обкладинки "Гловак і Партнери" (Іван Степанович  та Володимир Гловаки)

Частина колективу журналу: Юлія Лебедь, Юлія Хім’як, Тетяна Шило

Неперевершені чуттєві танці на презентації (Валерія Мигалейко та Сергій Липа)

CITY LIFE MODELS  (Анастасія Крицька, Ізабелла Прудивус, Катерина Передєрін та Лілія Рогатинська)

Гості на презентації

Гостей розважав гурт Los Colorados

На презентацію завітали Дід Мороз та Снігуронька

Ведучий вечора — голос "Ух-радіо" Андрій Махно

 

 Фото: Ярослав Патра

Читайте також
Loading...