Як Роман Фелик з "Хеліксу" святкував Новий рік в столичному ресторані

Один з директорів компанії Helix Capital Роман Фелик опублікував у соцмережах відео зі світкування Нового року в київському ресторані. Минулого місяця він вийшов на волю, оплативши заставу у розмірі 2,5 мільйонів гривень.

В Instagram він поширив відео та фото святкування з ресторану "Coin". В описі Фелик подякував ведучим - "Міс Україні 2016" Олександрі Кучеренко та чемпіону "Ліги сміху" Роману Міщерякову. Відео переглянуло більше тисячі людей. 

Нагадаємо, що суд обрав керівникам компанії запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та визначив розмір застави: 5 млн грн для директора, 2,5 млн та 1 млн — для співорганізаторів.

Встановлено, що шахраї обіцяли величезні прибутки через інвестування вкладів у групу іноземних інвестиційних компаній. Насправді ж товариство не отримало статусу фінансової установи, а тому не мало права здійснювати інвестиційну діяльність на території України. Кошти, отримані обманним шляхом, привласнювались керівниками товариства.

Раніше прокуратора повідомляла, що збитки, завдані фінансовою пірамідою, становлять близько 14 млн грн. Дмитро Нагута заперечив, що "Хелікс" — це фінансова піраміда.

Переглянути відео.


 

 

 


Юлія Швець

Опис відсутній


Читайте також