Від раку помер музикант тернопільського гурту "Bugs Bunny"

Барабанщик тернопільського гурту "Bugs Bunny" помер від раку. Про це повідомили в офіційній спільноті колективу. Хлопцеві було всього 23 роки.

Нагадаємо, що музикант боровся з хворобою ще від початку 2016 року. Кошти на лікування Івана Чопика збирали фанати гурту та усі небайдужі тернополяни. 

Ховатимуть Івана у Теребовлі 17 січня о 13:00.

— Помер Іванко від раку, який за рік часу з'їв усе живе у ньому. Повірити у те нам дуже важко, але реальність хвилями приводить нас до тями. Ми знаємо, Іван, що ти до кінця вірив у наш гурт, у своє майбутнє, у те, що ти виздовієш і ми з новою силою почнемо писати, створювати, їздити по концертах, творити те майбутнє, яке ми хотіли б мати усім колективом. Твоя мрія не згасне, ніколи, допоки ще ми будем живі. Тільки це все тепер буде без тебе, лише з одним гаслом "заради тебе". Тепер у нас є ноша, яку кожен із нас буде нести до кінця. Ми пам'ятатимемо тебе завжди і з твоїм ім'ям виходитимемо на сцену. Хто б не грав в нашому колективі, саме ти завжди будеш - НАШ БАРАБАНЩИК і залишишся ним назавжди. Впевнені, що життя не настільки довге і досить скоро ми зможемо заграти з тобою ще раз, але цього разу це буде уже "Небесний Bugs Bunny". ЛЮБИМО ТЕБЕ!!! - написали учасники гурту. 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також