У Тернополі дівчина купила на ринку сир та порізала язик

У Тернополі дівчина придбала домашній сир на ринку біля "Оріону", який знаходиться на вулиці 15 Квітня. У продукті вона знайшла уламок скла. Ним тернополянка порізала собі язик.

Про це написали в спільноті "Від Тарнополя до Тернополя". За словами автора повідомлення, купила цей сир її подруга.

Після цього вони разом прийшли на ринок, щоб знайти продавчиню, в якої був придбаний товар. Прийшовши на ринок, дівчата не знайшли цієї жінки. Почувши про цю ситуацію, інші продавчині почали захищати колегу.

"Хочу поділитись з вами ситуацією, яка сталась з моєю подругою. Купила вона домашній сир на ринку біля "Оріону" з сюрпризом. Снідала сиром і порізала язик. Скло.

Коли ми прийшли з нею на ринок, цієї жінки, яка продала сир, вже не було, але решта жіночок, почувши з якою претензією ми прийшли, счинили лемент, як в курнику, що ми з мухи робимо слона і якщо вона навіть з'їла кусочок скла — нічого страшного в цьому нема. В санітарній лабораторії на ринку були в шоці, але вони не ведуть облік поіменно хто продає, тільки аналіз продукції.

Сказали, що були такі "чесні бідолашні бабці", які привозили навіть котів замість кролів. І відправили нас в швидку, адже вона могла навіть не почувши проковтнути осколок скла. В швидкій сказали, що ні за допомогою УЗД, ні за допомогою гастроскопії скло вони побачити не зможуть — тільки чекати коли проявляться симптоми.

Хочу застерегти людей, особливо тих у кого є діти, бо ми завжди хочемо придбати для них натурального, домашнього, не задумуючись про наслідки. Перевіряйте в продавців документи, щоб потім не залишитись зі своєю бідою один-на-один", — йдеться в повідомленні.


Юлія Швець

Опис відсутній


Читайте також