Львівський бізнес-вечір у стилі jazz» з нагоди 7-ї річниці Клубу Ділових Людей

12 листопада Клуб Ділових Людей відзначатиме 7-ий День народження. З цієї нагоди на «Львівському бізнес-вечорі» зберуться понад 500 учасників Клубу з різних куточків України. Ділитимуться спільними досягненнями, розповідатимуть про плани, налагоджуватимуть партнерство та обмінюватимуться ідеями розвитку малого підприємництва України. Місце проведення – «Арена Львів».

Програма святкування традиційна – бізнес-нетворкінг для налагодження нових знайомств, презентація річного звіту та стратегії розвитку Клубу, вручення дипломів випускникам МВА Громадської Школи Бізнесу, нагородження переможців номінації «Ділова репутація 2016» та бізнес-спілкування. Музичний супровід – гурт «Cover Jam» та фіналіст проекту «Голос Країни» Anis.

Клуб Ділових Людей – це міжнародний бізнес-клуб для керівників та власників малого бізнесу, які мають надійну ділову репутацію та дотримуються власного ділового слова. Клуб сприяє розвитку бізнесів учасників через діяльність персональних бізнес-асистентів, внутрішніх бізнес-груп, навчальні заходи, безкоштовне навчання персоналу, інвестиційні проекти. Команда Клубу постійно ділиться з учасниками корисною бізнес-інформацією про гранти, закупівлі, тендери тощо та сприяє ефективній комунікації та для налагодження зв’язків, пошуку партнерів чи клієнтів.

За 7 років діяльності Клуб Ділових Людей об’єднав понад 1 000 надійних підприємців малого і середнього бізнесу, які практикують та поширюють основні ідеї спільноти – ідеї єдності, етики та партнерства.

Участь у Львівському бізнес-вечорі можлива тільки для учасників Клубу Ділових Людей та акредитованих представників ЗМІ.

Деталі тут.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також