Жителі Тернопільщини просять у чудотворної ікони здоров'я і миру в Україні

Паломники з Тернопільщини прибувають до Катедрального собору разом з сім’ями аби приклонитись у молитві до Нерукотворного образу Ісуса Христа і попросити миру в Україні.

– Дякувати Богу я маю 10 правнуків. У моєї дочки хворе серце, я прошу здоров’я її. Мій внук в Польщі, хочу, щоб йому там було добре і, щоб щасливо повернувся додому. Я глянула на чудотворну ікону і попросила, щоб над нами не літали кулі. Колись складні були часи, ми голодували, тепер легше. Але є інша біда, люди гинуть, матері залишаються без синів, а діти без батьків. Нам потрібна допомога Господа, підтримка. Хочеться, щоб наші внуки і правнуки не знали того горя, яке ми пережили, щоб були щасливі… Молімося, Бог має більше як роздав - Ярослава зі села Панасівка, Зборівського району

Людмила з Тернополя чекає в черзі 3 год. Просить миру в Україні, здоров’я для себе і своєї родини.

З села Рекшина і Стриганця Бережанського району приїхало групою 11 односельчан. Кажуть, що разом молитва сильніша. Потрібно зараз всім триматися за руки і просити підтримки в Бога, бо важко зараз кожному. Не буде родинного тепла, спокою в селі чи місті, поки на сході триває війна.

– Спершу хочу побачити. Є надія на все добре, на оздоровлення душевне й тілесне – Ірина зі Збаража.

Ганна приїхала разом з сестрою та внучкою  з Теребовлянського району ще в 9 ранку. Чекає на внука, який у свої 10 років каже, що не пробачить собі, якщо не прийде і не побачить образ Ісуса Христа.

– Основне зараз – здоров’я і мир, тому хочеться подякувати Ісусу і попросити спокою в нашій державі та в кожній сім’ї - каже Ганна.

– Вчора не змогла побачити і доторкнутися до образу, чекала від 7 год ранку до 1 дня, за годину черга просуналася на два кроки, тому повернулася додому, але сьогодні знову прийшла – Галина з Тернополя.

У зв’язку з прибуттям великої кількості прочан, до чудотворного образу можна лише підходити і, схиливши голову, поклонитися. Черга рухається швидко.


Наталя Колодій

Опис відсутній


Читайте також