Заява партії «Народний контроль» щодо недопущення розбазарювання української землі урядом-казнокрадів

Уряд, котрий за два роки довів країну до злиднів, не збирається йти у відставку, поки не розкраде останнє, що залишилось в українців, – землю.

Це стало очевидним після заяви «недовідставленого»  прем’єр-міністра Арсенія Яценюка про необхідність продати 1 млн га землі, що перебуває у держвласності.

У  «Народному контролі» переконані: продаж землі не можна допускати, не сформувавши перед цим прозорі кадастри власності і не створивши конкурентні умови для розвитку ринку землі.

Пускати державні землі «з молотка» зараз – це віддати їх за безцінь олігархам, що у ручному режимі керують урядом та парламентом, викачуючи мільярди з держпідприємств у свої кишені.

 Ми закликаємо фракції-парламенту та Президента України дати політичну оцінку намірам прем’єра розпродати безпрецедентні площі державних земель.

Окрім того, сподіваємося від НАБУ на максимально швидке розслідування корупційних справ, до яких можуть бути причетні нинішні ТОП-посадовці.

 Залишати і надалі без правової оцінки факти розкрадання держмайна – значить  «благословити» дії, що можуть призвести до нових збитків держави.  За таких умов продаж 1 млн га державної землі стане черговим фактом розбазарювання ресурсів країни.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також