З Тернополя партія «БПП «Солідарність» передала гуманітарний вантаж в Авдіївку

2 лютого Тернопільська територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» відправила в Авдіївку гуманітарну допомогу. У вантажі – 5 буржуйок, більше тонни різних круп, чай, тушонки, а також ковдри, устілки для взуття, шкарпетки та інші необхідні речі. Як відомо, з 29 січня Авдіївка перебуває під інтенсивними обстрілами бойовиків. Внаслідок артударів місто повністю знеструмлено, немає води, опалення аварійне.

— Через вкрай складну ситуацію в Авдіївці передаємо гуманітарну допомогу. Відправляємо вантаж до логістичного штабу, що в Краматорську. Звідти допомогу доставлять в Авдіївку, – заявив народний депутат України, голова Тернопільської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Тарас Юрик. – Допомогу потрібно надіслати терміново, тому ми вже відправляємо одяг, продукти, які на даний час зібрали. Хочу подякувати усім, хто долучився до формування цієї допомоги – це наші активісти, партійці, підприємці. Сьогодні почали приносили допомогу також пересічні тернополяни. Спільними зусиллями зібрали вантаж і продовжуємо роботу. Закликаємо усіх долучитися, підтримати наших співгромадян.

Тернопільська територіальна організація «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» далі формує гуманітарний вантаж для постраждалих під час боїв в Авдіївці.

— Наша партія ініціювала на загальнодержавному рівні збір гуманітарного вантажу. Цим займається вся структура партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Сьогодні відправляємо з Тернополя допомогу, яку оперативно зібрали за півтори доби. Будемо на постійній основі збирати різноманітну продукцію. Усі охочі можуть звернутися в наш офіс і приносити продукти, одяг та іншу допомогу, - зазначив голова Тернопільської міської організації партії «БПП «Солідарність» Віктор Шумада.

Додамо, що при обласному осередку партії створений пункт прийому допомоги. Продукти, одяг, медикаменти та інші речі можна приносити за адресою: м.Тернопіль, вул. Сагайдачного, 6 А. Номер гарячої лінії – (098) 273-83-38.

Зазначимо, за офіційною інформацією Міністерства внутрішніх справ, з 29 січня по 1 лютого до поліції надійшли повідомлення про те, що загинула 1 людина, поранено 8 мирних мешканців, пошкоджено 46 будівель, з яких 6 квартир та 40 приватних будинків.


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також