"Євробачення-2017" в Україні відкриватиме гурт з Тернополя. Фото

Визначили порядок виступу виконавців, які пройшли в півфінал національного відбору на "Євробачення-2017". Учасники представлять свої пісні у  трьох півфіналах по 8 виконавців у кожному.

Першим виступить гурт СКАЙ з Тернополя. 

— Можете нас привітати! Нам випала честь відкривати "Євробачення-2017". Ми виступаємо першими в перший день (4 лютого) 2 відбіркового конкурсу.. Клас!, - написав у себе на сторінці лідер гурту Олег Собчук.

Ім’я артиста, який навесні представить Україну на «Євробаченні» визначиться у фіналі нацвідбору 25 лютого. Система голосування залишається незмінною: журі виставляють учасникам бали, глядачі голосують шляхом смс, після чого бали від суддів і глядачів підсумовуються, повідомляє "Євробачення. СТБ".

Виконавчий продюсер «Євробачення-2017» Вікторія Романова зазначила:

— Цього року Київ приймає «Євробачення», і увагу всього світу спрямовано саме на нас. Тому, крім проведення на високому рівні Міжнародного пісенного конкурсу, ми повинні бути гідно представлені також і музично. У 2016-му Національний відбір, який провели СТБ і UΛ:Перший, приніс Україні перемогу. Зараз українських глядачів також чекає нацвідбір високого рівня, за результатами якого ми оберемо кращого артиста і найяскравіше шоу.

На виступи гуртів слід очікувати у такому порядку: 

4-го лютого:

1. СКАЙ
2. Рома Веремейчик і гурт LUMIERE
3.Monochromea
4. Laliko
5. Сальто Назад
6. MamaRika
7. TAYANNA
8. Арсен Мірзоян

11-го лютого:

1. LETAY
2. Міла Нітіч
3. KUZNETSOV
4. AGHIAZMA
5. DETACH
6. ROZHDEN
7. Panivalkova
8. ILLARIA

18-го лютого:

1. Група Кузьми Скрябіна Singing pants
2. O.Torvald
3. Анастасія Прудіус
4. Віталій Козловський
5. KADNAY
6. MELOVIN
7. Green Grey
8. Vivienne Mort

 

 

 


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також