Визначено переможців регіонального етапу конкурсу "Мій край"

Ірина Турчин з Бережан, Леон Городиський з Теребовлі, Людмила Гайдучик з Кременця та Валерія Гурина з Чорткова стали переможцями регіонального етапу конкурсу „Мій край”. Кожен з переможців отримає в подарунок мобільний телефон та змагатиметься за отримання головного призу конкурсу – нетбуку.

За сумарною оцінкою інтернет-голосування та оцінкою конкурсного журі, визначено чотирьох призерів регіонального етапу, які також братимуть участь в завершальному етапі конкурсу. Призерами стали Ростислав Домський з Підзамочка,  Роман Чихарівський з Теребовлі, Уляна Музиченко з Шумська та Софія Шмиглик, з села Зелений Гай, Заліщицького району. Адміністрація конкурсу вітає переможців, призерів та учасників регіональних етапів. Для вручення призів, з кожним з вас, звяжеться менеджер конкурсу. В той же час журі продовжує роботу для визначення переможця та власника головного призу конкурсу. Раді представити вам членів конкурсного жюрі. Всі роботи оцінюють: Микола Шпаковський - письменник, літератор, автор і виконавець власних пісень, лідер гурту "Шафа Шамана", блогер.        

Надія Гураль - співачка, автор і виконавець власних пісень, автор дитячої збірки "Читайко-Малювайко".

    Роботи кожного регіону додатково оцінювалися почесними членами жюрі:     Північ: Голова Української всесвітньої координаційної ради Михайло Ратушний             Захід: Громадсько-політичний діяч Валентин Наливайченко            Схід: Депутат тернопільської облради, активіст „Зарваницької ініціативної групи” Володимир Болєщук             Південь: представник Тернопільського земляцтва в Києві, генерал-полковник Володимир Бедриківський


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також