Вогнеборці Тернополя записали кумедне відео про те, як допомогли Діду Морозу врятувати свято

Більше двох тисяч перегляів набрало відео тернопільських працівників управління ДСНС про те, як вони "рятували свято". У прес-службі ДСНС зазначають, що відео записали без попередньої підготовки. Усі актори, яких можна побачити в ролику, у той день працювали на своїх звичних посадах.  
 
— Ідея новорічного ролика «Врятуємо свято!», а також його сценарій, зйомка та монтаж це справа рук колективу прес-служби Управління ДСНС. На створення ролика пішло близько тижня. Все робоче відео відзняли в Тернополі на території частини спеціальної пожежної техніки. В ролі Діда Мороза виступив провідний фахівець відділу агітаційно-пропагандистської роботи Управління ДСНС України у Тернопільській області, майор служби цивільного захисту Андрій Брик. Усі "актори", це диспетчери та водій, які чергували в день зйомок. Ніхто їх не попереджав та не інформував про задум. Все було майже імпровізацією, - розповіла керівник прес-служби ДСНС Ірина Крупа. 
 
За її словами, основна мета відеороботи — показати пожежно-рятувальну службу в незвичному ракурсі. Показати людяність та доброту, яка панує в колективі, підкреслити, що служба має "лице" та "душу", та цілодобово готова прийти на допомогу.
 
 
 

Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також