Заклад складається з двох поверхів. Верхній буде працювати з 9:00 і слугуватиме, як міні-ресторанчик. В нижньому залі можна буде організувати бенкет та корпоративи. Відкриватиметься він з 12:00. Майже всі меблі в приміщенні виготовлені з дерева. На стінах висять картини та ліхтарі. Також є і плазмові телевізори. Завершуватиме свою роботу "Балагур" о 23:00. - Власне, вирішив назвати "Балагур", бо якось вдома листав словника і там випадково побачив це слово. Його можна тлумачити, як "жартівник", "веселий балакун". Мені воно сподобалось і тому назвав заклад саме так, - розповів ДОБІ власник Володимир Кравець. В меню будуть страви, як української , так і європейської кухні. Також планується, що буде фірмове пиво і елітна випивка. З 26 листопада "Балагур" відкриють в тестовому режимі. За цей час там можна буде поїсти з 50% знижкою, розповідають у закладі. З 17 грудня його відкриють вже офіційно. Яким саме буде урочисте відкриття - поки тримають у таємниці. http://youtu.be/1xxTPrkvak8