В Тернополі крадій грабував квартири на першому поверсі (фото)

30-річний тернополянин грабував квартири у місті. За словами правоохоронців, чоловік шукав помешкання, що розташовані на 1-му поверсі. Всередину проникав через незачинені вікна та кватирки.

Також стало відомо, що злодій відслідковував, коли господарі залишали домівку, і починав грабувати. Виносив усе цінне — гроші, коштовності, дрібну побутову і комп’ютерну техніку. Найбільше пощастило розжитися добром у квартирі, що у центрі міста. Там вдалося знайти золоті прикраси. Загалом виніс з помешкання майна майже на десять тисяч гривень.

Дещо з краденого злодій  здавав у ломбард, а що не приймали – збував на ринку. Проти тернополянина відкрито  кримінальне провадження. За вчинене йому загрожу позбавлення волі на строк від трьох до шести років На вирок суду підозрюваний чекатиме під вартою. Також стало відомо, що крадій вже не вперше потраплає до рук правоохоронців.

- Чоловік неодноразово відбував покарання за гратами за майнові злочини. Востаннє в ізоляції від суспільства провів три роки. Звільнившись наприкінці минулого року, довго без діла не сидів – уже у березні  цьогоріч вчинив першу крадіжку, - кажуть у прес-службі УМВС. ДОБА  


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також