В Кременці дівчина пожалілась на магазин, в якому продають протерміновані товари

У Кременці в одному з місцевих магазинів продають протерміновані товари. Про це в групі "Типовий Кременець" розповіла Євгенія Перескокова

Дівчина зазначила, що купила в магазині протермінований майонез, проте замінити його на свіжий не змогла, оскільки весь товар був протермінований. 

— Я живу по вул.Корнії і найближчим магазином до мого дому є магазин "Магазинчик" ПП Тімочко (фото магазину додається). Так от, ми там є постійними покупцями, хоч і намагаємось уникати там покупок. Річ у тім, що досить часто, продають продукти, які не відповідають терміну придатності. Так от, ходити і просто міняти продукти на свіжі терпець урвався!(сьогодні мені не змогли замінити продукт на свіжий, так як у наявності за цією ціновою категорією були лише непридатні). Не знаю, на чиїй це совісті чи продавчині чи власників, які бувають в магазині кожного дня. Але попереджаю усіх жителів вул.Корнії, якщо у Вас є можливість купувати продукти у більш надійних місцях, то не піддавайте загрозі своє здоров'я, купуючи продукти тут. Або ж хоча б слідкуйте за терміном придатності, - написала Євгенія.

На повідомлення дівчини відреагували і повідомили, що найбижчими днями проблема буде вирішена.

— Представляючи інтереси власників, дуже дякую за інформацію. Ситуація буде вирішена у найближчі дні, - відповіда Лєна Тімочко.

 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також