У Тернополі «воюють» міська рада, ОДА, артилеристи та хлопці з Хмельницького (ФОТО)

Удев’яте в Тернополі проводиться відкритий турнір з пейнтболу «Кубок Шухевича». Цьогоріч в турнірі бере участь десять команд.

Як розповів «ДОБІ» один з організаторів Богдан Яремко, змагаються не тільки тернопільські команди.

- Є одна команда з міста Хмельницького. В різні роки приїжджали з Чернівців, з Івано-Франківська. Сьогодні є команда 44-ї артилерійської бригади, є команди громадських організацій, міська рада, відділ сім’ї та молоді Тернопільської ОДА. Тобто будь-яка група людей могла взяти участь, – каже Богдан Яремко.

Він також поділився в розмові, що в минулі роки була навіть команда, яка окремо сформувалась тільки з дівчат. Цього турніру окремої дівочої групи нема, але панянки теж «воюють».

За правилами гри в одній команді бере участь п’ятеро людей. Ціль битви – прапор суперника, який слід захопити і віднести на свою базу, або пострілами з пейнтбольної зброї «вбити» усіх учасників чужої команди.

Організували турнір пейнтбольний клуб «Легіонер» та ТОМГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес». Захід проводиться з нагоди дня народження легендарного командира УПА Романа Шухевича та Свята Молоді. Турнір проходить в парку Топільче поблизу ТЦ «Орнава».

    


Назарій Наджога

Опис відсутній


Читайте також