У Тернополі просять допомогти здійснити мрію 3-річного хлопчика, який втратив батька в АТО

У загиблого в АТО Оліщука Анатолія в Тернополі залишилася дружина, донька та 3-річний син Максимко. Хлопчик розповів волонтерам Логістичного центру допомоги бійцям АТО про свою мрію — великий автомобіль, в якому він може сам кермувати.

Цю сім’ю відвідали активісти в рамках проекту "Мрії, що здійсняться!". Від початку літа вони об’їжджали сім’ї загиблих воїнів в яких є неповнолітні діти та вручали грошову допомогу і подарунки від доброчинців.  

— Оліщук Анатолій воював на сході України проти російського окупанта, був навідником зенітних установок. Звісно, нам не під силу повернути їм батьків, але ми можемо ощасливити дітей велосипедом, екскурсією або зустріччю із кумиром, — повідомляють на сторінці у Facebook волонетри.

Вони просять відгукнутися тернополян, підприємців, українців закордону, і долучитися до здійснення дитячих мрій, адже вони віддали найдорожчу людину, щоб захистити нас та Україну.

Більше інформації про мрії діток загиблих Героїв шукайте на сайті Логістичного центра допомоги бійцям АТО http://ato.te.ua, у розділі "ЗдійсниТи мрії". А також на сторінці у мережі "Facebook" https://www.facebook.com/lcdbato. "Гаряча" лінія: (097)2-055-055.


Юлія Швець

Опис відсутній


Читайте також