У Тернополі пітбуль вчепився в алабая: люди допомагали, поліція спостерігала, — очевидці

Домашній пітбуль накинувся на алабая на очах у тернополян. Інцидент стався на вулиці 15 Квітня, поблизу супермаркету  "Сільпо". Небайдужі кинулись допомагати собаці, а потім відвезли його до ветеринара. 

— Дуже сильно покусаний пітбулем. Собака зараз у ветеринара. Господаре, відгукнись, 097671219— пишуть у групі "Жити в Тернополі".

Очевидці обговорюють інцидент і повідомляють, що в той час, як люди намагались звільнити собаку з мертвої хватки пітбуля, поліція просто спостерігала. 

— Сьогодні з донькою були свідками цього жаху! Ви знаєте, що вразило? Люди, прості люди організувались на те, аби спасти алабая. Низький уклін всім, хто допоміг. Заклякла поліція! Народ! Два патрулі були, як глядачі біля епіцентру жаху. Напевно, в такі моменти, коли діяти потрібно було миттєво і поліція не мала інструкцій до такого роду ситуацій, починаєш розуміти, що беззахисними, в загрозі, можуть бути і діти чи навіть дорослий. В них нема повноважень. А господаря пітбуля, який неодноразово, зі слів мешканців будинків поблизу, вигулює пітбуля на дитячому майданчику і шкільному майданчику, чекав лише факт по протоколу, — розказує Виталина Разуванова.

 


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також