У Тернопіль повернувся чоловік, який лякає та грабує дітей в парку. Фото

Бирковський Руслан Альбінович з Житомирської області знову обікрав дітей у Тернополі. Чоловік неодноразово судимий і на даний час перебуває в розшуку за вчинення серії злочинів. Не вперше він обманом відібрав у дітей ціні речі, представившись працівником поліції.

20-го листопада 2016 року зловмисник відібрав телефон у двох дівчаток в парку «Топільче». Тоді поліції не вдалося його знайти. Читайте: У Тернополі батько шукає чоловіка, який пограбував його дітей серед білого дня.

Нещодавно у Тернополі він знову вчинив злочин. 14 січня до співробітників Тернопільського відділу поліції звернувся житель обласного центру і повідомив про те, що у його внучки невідомий чоловік, представившись співробітником поліції,  забрав золоті прикраси.

— Третьокласниця гуляла разом зі своїм двоюрідним братом, коли до них підійшов незнайомець, назвався поліцейським і почав розповідати історію про те, що в когось викрали телефон, тому попросив дітей показати свої засоби зв’язку. У школярів мобільних не було, тоді зловмисник на ходу став придумувати інший сценарій, мовляв, він шукає також крадені золоті сережки, дуже схожі на ті, які носить третьокласниця. дівчинка зняла золоті прикраси  і віддала шахраєві, — повідомляють у відділі комунікації ГУНП Тернопільської області.

Поліцейські звертаються до всіх, хто може надати інформацію, яка допоможе у пошуку й затриманні зловмисника, звертатися за номерами телефонів  у Тернополі: (0352) 27-11-70, 27-11-71, моб. 067 259 15 18, або 102 у будь-який підрозділ поліції.


Юлія Швець

Опис відсутній


Читайте також