У 7-річної Яни з Тернополя виявили пухлину: лік іде на дні, батьки благають про допомогу

У семирічної Яни Веприк з Тернополя виявили рідкісну пухлину, яка практично "з'їдає" дівчинку. Хвороба надзвичайно рідкісна, в Україні дівчинку рятувати не беруться. Операцію погодились провести ізраїльські лікарі, для цього потрібно зібрати понад 50 тисяч євро. Батьки кажуть, що лік іде на дні, усіх небайдужих просять про допомогу. 

— Яна — весела семирічна дівчинка, яка любить гратися з друзями, гуляти і ходити до школи. Але нещодавно у дитини появилися болі в спині, почало боліти серце і терпнути ніжки. Знайшли найкращих в Україні лікарів. Обстеження провели, діагноз поставили, однак з лікуванням зарадити не можуть. В Україні такі операції не проводяться, — розповідає мама дівчинки Тетяна Веприк.

У Яни ганглионеврома (шванома). Пухлина розташована в правих міжхребцевих отворах на корінці спинного мозку, яка вже вразила два ребра. Така пухлина — дуже рідкісна, в Україні її не лікують, а найстрашніше те, що вона дуже швидко прогресує. Операцію потрібно робити терміново.

Клініка ASSUTA в Ізраїлі уже вивчила ситуацію дівчинки і готова прийняти дитину та прооперувати. Лікарі не лише дають надію вижити, а навіть на повну реабілітацію і повноцінне життя.

Сім’я всіма силами намагається зібрати кошти вчасно, але лік іде на дні. Лише на операцію потрібно 50 тисяч євро.  Батьки дівчинки благають допомогти коштами, щоб не сталася трагедія, і натомість Яна знову змогла гратися й ходити до школи.

— Щиро просимо допомогти фінансами та вашими добрими молитвами за Яну, — додає мама дівчинки. 

Кошти просять перераховувати на рахунок мами Веприк Тетяни Богданівни 5168757317875146 (Приватбанк). Телефон 0966481728                                                                                                              

 


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також