Тернополяни з URBAN.te показали проект "Скверу волонтерів пам'яті Віктора Гурняка"

Концепцію "Скверу волонтерів пам'яті Віктора Гурняка" показали в мережі учасники спільноти URBAN.te. Оновлений сквер повинен з'явитись неподалік площі Героїв Євромайдану.

— Влітку до нас звернулась Іра Гурняк та Назар Зелінка з пропозицією долучитись до створення скверу, який був би присвячений волонтерському руху Тернопільщини та вшануванню ім'я волонтера, фотокореспондента, пластуна, тернополянина Віктора Гурняка, який у 2014 загинув в зоні АТО. Розробляючи концепцію даного скверу, ми тісно спілкувались з сім'єю Віктора, його друзями, пластунами. Дізнались багато про те, якою світлою, активною, талановитою та усміхненою людиною він був... Тому й не дивно, що ми усі хочемо бачити цей сквер, як місце, де активно проводить час молодь, де відбуваються вуличні лекції, презентації, фотовиставки, де створюються і обговорюються нові ідеї. Хочемо подякувати Назару Зелінці. Завдяки його старанням та підтримці, міська рада підтримала ідею та погодилась її реалізувати. Місто отримає оновлений громадський простір, - пишуть учасники спільноти. 

Відомо, що це лише концепція і її можуть удосконалити. Відтак, днями в Тернополі планують організувати зустріч, де всі бажаючі зможуть розповісти та показати своє бачення того, як має виглядати сквер.

 Захід відбудеться 30 січня о 18:30 у Дружній ресторації «Мамонт».


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також