Тернополем розгулює шахрайка з дитиною, яка просить допомогти і знімає жахливі пороби

Сімсот євро та тисячу двісті гривень віддала 58-річна тернополянка незнайомій жінці. Ошукана розповіла поліції, що аферистка з маленькою дівчинкою постукали у двері помешкання 20 лютого близько обіду та попросила склянку води дитині.

Жінка винесла напитися, тим часом аферистка завела розмови про пороби. Запевнила, що та хворіє від порчі, яку наведено на всю родину, однак цьому можна зарадити.

— Перелякана жінка впустила незнайомку з дитиною до хати. Та випитала про всі біди та повідомила, що прокляття лежить на грошах, які господиня зберігає в хаті. Жінка принесла усі заощадження, а далі нічого не пам’ятає, - зазначають у поліції.

Тернополянка пригадує, що прийшла до тями на кухні. Виявилося, що від часу візиту ворожки минуло вже дві години. Гостя давно покинула помешкання, а з нею з квартири пропали й усі гроші.

Поліцейським вдалося встановити особу злодійки. Нею виявилася 43-річна Білоус Зарема мешканка міста Сміла Черкаської області.

 Працівники поліції звертаються до мешканців області з проханням повідомити будь-яку інформацію, яка допоможе встановити місцезнаходження підозрюваної за тел. 0352 27-11-70 або на оперативну лінію 102.


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також