Тернопільський медичний центр оголошує «День жіночого здоров'я»

Не так і давно закінчився проект медичного центру «Оксфорд Медікал» під назвою «Рання діагностика врятує життя». Нагадаємо, що захід був приурочений до дня Всесвітньої боротьби жінок з раком грудей. Представниці прекрасної статі мали можливість прийти у медичний центр та провести ультразвукову діагностику молочних залоз на наявність новоутворень.

Кожен рік, 44 країни світу приймають участь у такому проекті. За статистикою жінки , вік яких наближається до сорока, у найбільшій небезпеці.

«Оксфорд Медікал» уперше приймав участь у подібних заходах. Усі лікарі УЗД медичного центру займали активну позицію під час цих днів. Найпершим долучився тернопільський лікар УЗД Ковалик Роман Володимирович.

Результати настільки вразили усіх, що сумніватись у ефективності ранньої діагностики просто не можливо. Ось і у листопаді, Оксфорд Медікал оголошує «Дні жіночого здоровя». Пацієнткам медичного центру, пропонують пройти ультразвукову діагностику органів малого тазу. УЗД є найбільш інформативним показником, під час різних порушень жіночого організму. При огляді органів малого тазу перевіряють матку, маткові труби, яєчники та сечовий міхур.

«Якщо вас турбують болі внизу живота, спостерігається порушення менструального циклу та незвичні виділення – це вже показання для проведення ультразвукового дослідження» - каже Роман Володимирович.

«Дні жіночого здоровя в «Оксфорд Медікал» будуть тривати з 1 по 7 листопада цього року. Дізнатись про вартість та усю додаткову інформацію можна на сайті медичного центру та за телефоном 068 752 52 52.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також