Тернопільський лікар розповів, як рання УЗД-діагностика врятувала життя

15 жовтня Всесвітній день боротьби з раком грудей. Саме до цієї дати в медичному центрі «Оксфорд Медікал» відбулась акція під назвою «Рання діагностика врятує життя».

З 1 по 15 жовтня представниці прекрасної статті з усієї області пройшли УЗД молочних залоз, та перевірились на наявність новоутворень.

Тернопільський лікар УЗД, Ковалик Роман Володимирович один із перших прийняв участь у цій події.

«Кількість бажаючих потрапити на УЗД молочних залоз, була просто неймовірною. Ми радіємо, що жінки піклуються про своє здоров'я і користуються такими пропозиціями», - каже Роман Володимирович.

В «Оксфорд Медікал», вперше практикували подібний захід, головною метою якого було звернути увагу на проблематику раку грудей та зробити максимально можливою діагностику захворювання на початковій стадії.

«Серед усіх наших пацієнток, були і випадки з виявлення новоутворень різних розмірів, зокрема і одну жінку, імені якої, з міркувань конфіденційності нашої клініки, називати не будемо, з невтішним результатом направили в онкологічний диспансер. На даний час, ми знаємо, що вона проходить лікування і з нею все гаразд» - розповідає пан Роман.

Статистика свідчить що, рак молочної залози – одне з найпоширеніших онкологічних захворювань серед жінок. Особливо ризикують стати жертвами представниці прекрасної статі, вік яких вже наближається до сорока років.

«Ми і надалі будемо давати нашим відвідувачам можливість перевіряти своє здоров'я, та своїх рідних в нашій клініці. Бережіть себе, та не забувайте що рання діагностика і справді рятує життя» - зазначає Роман Володимирович.

Про всі інші заходи та акції можна прочитати на сайті МЦ «Оксфорд Медікал Тернопіль» або ж за телефоном (0352) 52 52 52


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також