Тернопільський лікар акушер – гінеколог, розповіла 5 порад щодо планування вагітності

Вагітність – це найкращий стан жінки. Думки про майбутню дитину, приносять щастя та усмішку кожній представниці прекрасної статі. Щоб вагітність протікала без проблем і дискомфорту, варто відповідально підійти до її планування.

Тернопільський лікар акушер – гінеколог, медичного центру «Оксфорд Медікал Тернопіль», поділилася порадами, ефективними для планування зачаття.

Юлія Богданівна неодноразово створювала індивідуальні рекомендації своїм пацієнтам. Основними з них, вона радо поділилася з читачами.

Пані Юлія каже: «По – перше, підготовка повинна проводитись мінімум за три місяці до зачаття,

по – друге, в цей період майбутня мама, має пройти повне обстеження та діагностику можливих захворювань, станів, та їх корекцію,

по – третє, обов’язково потрібна відмова від шкідливих звичок (куріння, алкоголь, кофеїн) та усунення професійних шкідливостей (випромінювання, вібрація, токсичні речовини). В циклі зачаття, відмовитись від активного виду спорту (черевний прес) та польотів в літаках,

четверте, уникати прийому медикаментозних препаратів з тератогенною дією (антибіотиків, антиміотиків, тощо)

По – п’яте, збалансоване вітамінно – мінеральне харчування для обох майбутніх батьків, особливо з вмістом фолієвої кислоти, йоду, вітаміну Е.

Щоб дізнатися більш детальнішу інформацію та пройти консультацію, відвідайте медичний центр «Оксфорд Медікал Тернопіль»


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також