Тернопільский косметолог розповіла про ефективність мигдального пілінгу для обличчя

Мигдальний пілінг вважається універсальним способом оздоровлення шкіри обличчя, покращення її естетичного вигляду. Про користь та технологію проведення процедури розповість лікар дерматовенеролог-косметолог медичного центру «Оксфорд Медікал Тернопіль» Бенца Світлана Олегівна.

«Мигдальний пілінг має чудову особливість, він рекомендований при будь-якому типі шкіри, в тому числі і чутливої. Основою для такого виду хімічного пілінгу є кислота. Вже більше десяти років його використовують у косметології, та популярність нестримно зростає», — говорить пані Світлана.

«Така процедура надзвичайно корисна, вона володіє омолоджуючими властивостями, шкіра після мигдального пілінгу набуває пружності та гладкості. Мигдальна кислота нормалізує роботу сальних залоз, звужує пори, має бактеріальні та протизапальні властивості, вирівнює тон шкіри», — пояснює лікар.

«Якщо у вас дрібні зморшки, виражена в’ялість і сухість шкіри, часто виникають висипання, підвищена пігментація, - це показання для проведення косметичного пілінгу. Мигдальна кислота, що використовується як основа для препарату абсолютно підходить для таких процедур», — додає Світлана Олегівна.

«Бувають випадки, коли немає часу, або бажання іти до косметолога, тому представниці прекрасної статі, активно використовують такі засоби у домашніх умовах. Не варто зловживати мигдальним пілінгом! Ви можете зашкодити своїй шкірі, надати їй глибоких пошкоджень, що можуть перерости у важке ускладнення. Усі процедури зв’язані зі шкірою обличчя, мають проводить лише під пильним наглядом лікаря косметолога» - наголошує спеціаліст.

Дозвольте собі бути неперевершеною разом з медичним центром “Оксфорд Медікал Тернопіль»

 


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також