Тернопільський боксер змагався на чемпіонаті світу в місті Доха

7Hr79E2cXx8В місті Доха розпочався чемпіонат світу з боксу серед аматорів. Цей турнір є відбірковим на Олімпійські ігри 2016 року в Ріо-де-Жанейро. Збірну України серед чоловіків на цих змаганнях представляють вісім боксерів. Серед них і тернопільський спортсмен Віктор Петров (вагова категорія до 64 кг).

-6 жовтня наш земляк, згідно жеребкування, провів першу сутичку: Віктор Петров 1:2 (29:28; 28:29; 27:30) Даніеліто Зоррілла Де Ла Роза (Пуерто-Ріко). Відтак Віктор припиняє виступи на цих змаганнях. Разом із ним до наступного кола чемпіонату не пройшли ще два учасники української збірної Микола Буценко (вагова категорія 56 кг) та Валерій Харламов (вагова категорія 75 кг), - повідомляє Федерація боксу України.

Ось як описують бій Віктора Петрова із пуерторіканцем Зоріллою Де Ла Роза фахівці: українець у першому раунді мав повну перевагу над суперником, працював першим номером і тримав суперника на дистанції, але лише двоє з трьох суддів віддали йому перевагу в раунді; в другому раунді пуерторіканець дещо вирівняв ситуацію, і це відобразилося на оцінках суддів, двоє з яких віддали перевагу йому; все вирішував третій раунд, в якому на рингу була рівна боротьба, однак судді одноголосно віддали перемогу Зориллі Де Ла Розі, який окремим рішенням суддів 2:1 і пройшов у другий тур.

Додамо, що світова першість з боксу триватиме у місті Доха до 17 жовтня.


Оксана Пілат

Опис відсутній


Читайте також