Тернопільські рятувальники, які повернулися зі Сходу, отримали відзнаки та відпустку

2TFgbeMuGawДесять рятувальників Тернопільщини на чолі з заступником начальника Управління полковником служби цивільного захисту Юрієм Берестецьким повернулись із зони проведення АТО. Впродовж місяця хлопці виконувала завдання з відновлення систем життєзабезпечення населення, зведення та укріплення оборонних рубежів, евакуації мирного населення

. 27 липня їх урочисто зустріли перші особи області, керівництво Управління ДСНС в області та колеги по службі. -Я нещодавно повернувся з зони АТО, тому з власного досвіду знаю, наскільки тяжко виконувати завдання, перебуваючи в постійній напрузі. Мені дуже приємно, що наші земляки вміло та професійно виконали покладенні на них обов’язки, повним складом повернулися додому, – зазначив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна. Начальник Управління ДСНС України в області, Віктор Маслей щиро привітав колег з поверненням. Відзначив важливість їхньої роботи та  запропонував вшанувати хвилиною мовчання  рятувальників що віддали своє життя на території проведення антитерористичної операції.

Всіх працівників, які повернулися із зони АТО, нагородили відзнаками ДСНС України, обласної державної адміністрації та обласної ради. Також рятувальникам надали короткострокові відпустки для відпочинку і відновлення сил.

 


Оксана Пілат

Опис відсутній


Читайте також