Тернопільські бійці із зони АТО кажуть, що ситуація напружена, але контрольована

ato8Тернопільський батальйон територіальної оборони “Збруч” привітав тернополян з днем міста. Про це повідомив представник західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Василь Лабай. За словами чоловіка, обстановка в районі напружена, проте контрольована підрозділами нашої військової частини.

- Тільки но повернувся з району виконання бойових завдань нашого 6-го батальйону територіальнлої оборони. Його ще називають батальйон “Збруч”.  Військовослужбовці, які родом з усіх куточків Тернопілля несуть службу на блок-постах та виконують інші бойові завдання щодо захисту, охорони та оборони територіальної цілісності України на ввіреній їм ділянці. Хлопці передають вітання додому і поздоровляють тернополян з днем міста. Місцеве населення і влада до них ставиться привітно, - повідомив Василь Лабай.

Також Василь Лабай розповів, що наші військові уже більше місяця живуть у польових умовах, проте на побут не нарікають: є світло, інтернет, душ. У вільний від служби час переглядають новини, займаються спортом, грають в шахи чи карти або просто відпочивають.

ДОБА

Подробиці згодом...

 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також