Тернопільські активісти поставили Лободі ультиматум

Активісти Тернополя з кількох патріотичних організацій вимагають від співачки Світлани Лободи, щоб вона під час виступу у Тернополі сказала, що засуджує анексію Криму та підтримку терористів на Сході. Нагадаємо, що зірка виступить сьогодні у "Подолянах" на 19:00. 

Як зазначає  представник «Самооборони Майдану Тернопільщини» Іван Ковалик, співачку засуджують не через її російськомовні пісні, а через її позицію.

- Вона живе за принципом «бабло пабидит зло». Їй все одно де виступати, чи то з російськими артистами, які підтримують агресію проти України і підтримують терористів ДНР/ЛНР, чи то для «файномістян» і т.д. В нас до людей, які організовують концерт була лише одна вимога, після виконання якої ми б подарували п.Світлані квіти і подякували за відвідини Тернополя. Ми просили, щоб вона зі сцени подякувала українським воїнам за боротьбу та засудила окупацію Криму та підтримку терористів Росією. Поки вона відмовилася! Ми вважаємо, що така позиція є антидержавною і зрадницькою в умовах україно-російської війни! - зазначає Іван Ковалик.

Наразі відомо, що організатори виступу Лободи в Тернополі передали повідомлення активістів співачці. Поки що невідомо чи Лобода виконає умову тернополян. Проте за словами Івана Ковалика, якщо столична гостя проігнорує вимогу, то вхід до концерт-холу блокуватимуть. 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також