Тернопільська танцівниця: "У три роки почала займатися спортом, а зараз танцює пол-денс" (Фото, відео)

Ульяна Булатова, яка танцює пол-денс, свою спортивну подорож почала у три з половиною роки. Тоді вона почала займатися гімнастикою. Пізніше пробувала себе у різних видах спорту, а тепер зупинилася на занятті пол-денсом. Працює тренером, має декілька груп, які навчає та їздить з ними на змагання, звідки привозить дипломи та медалі.

— Моя мама відвела мене в спортивну школу на гімнастику, пам’ятаю займалася з задоволенням. Перший рік три рази на тиждень, а наступні, кожен день. На змаганнях займала в основному перші місяця. У 5 класі вирішила зайнятися гандболом, у тренера Довбня Ігора Вікторовича та Тетяни Олександрівни, які допомогли мені спробувати себе у цьому виді спорту, — розповіла Ульяна Булатова і додала: — Через деякий час запросили у спортиву школу Броварів.

А ще за декілька років у Львівську спортивну школу, грала у "Галичанці" в супер лізі, отримала кандидата спорту.  По закінченню 11 класу вступила в Одеський педагогічний інститут ім. Ушинського. Грала в команді "Південна Пальміра" у вищій лізі. Коли приїжджала на канікули додому, мама порадила  зайнятися пол—денсом. 

— Я шукала в інтернеті адресу студії, де цього навчали б, і так натрапила на Ярослава Венцо з "Pole Special" . Цілі канікули займалася пол-денсом, а коли закінчилося літо, потрібно було повертатися в Одесу. Згодом вийшла заміж, народила донечку, коли їй виповнилося 3 місяці я розпочала знову відвідувати заняття, — додає.

 — Що для вас було найважче?
— Найважче було знаходитися далеко від дому. До тренувань і великих спортивних нагрузок з роками звикла і мені подобається відчуювати себе в формі.

— Чим зацікавив саме пол-денс?

— Зацікавив мене тим, що цей вид спорту різноманітний і креативний. Танцюючи пол-денс я постійно вдосконалююся. 

 


Тетяна Шило

Опис відсутній


Читайте також