Сили ворога переважають, до терористів підходить підкріплення, - Парасюк

Володимир Парасюк - відомий сотник Майдану, який зараз воює на Сході, розповів про складну ситуацію в Іловайську. Він зараз там очищує місто від терористів.

- Ситуація в місті дуже важка: нема води і електроенергії. Більшість жителів виїхали, а ті, хто залишився, ховаються по підвалах, закінчується продовольство, - каже Парасюк. - Наші батальйони звільнили четвертину міста. Сили ворога переважають, до терористів постійно підходить підкріплення. По нас весь час ведеться обстріл з градів та мінометів, але наші хлопці воюють дуже мужньо і квартал за кварталом звільняють місто.

- Нещодавно до нас надійшло підкріплення з інших добровольчих батальйонів. 

- При звільненні однієї з будівель знайшли російську форму. Російських військових тут достатньо, вони вже навіть не приховують звідки приїхали. путлєр скільки завгодно може доказувати, що він тут ні до чого і на сході воюють лише "апалчєнци", але ми всі, хто перебуває в Іловайську, на власні очі бачимо, що це не так. російські війська присутні на нашій землі і воюють вони з нами - українцями. Що це як не вторгнення? Що це як не війна? Парасюк гордий, що пліч-о-пліч воює зі справжніми, хоробрими українськими воїнами. - Ми переможемо, адже на нашому боці правда, Бог і рідна Українська земля!
.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також